Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова кажуть, що "лобісти" Тимошенко не просили у них жодних документів

Понеділок, 20 червня 2011, 13:46

Уряд не отримував жодних запитів від американської юридичної компанії Covington & Burling щодо використання урядом Тимошенко грошей за кіотським протоколом.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба уряду.

"Відповідно, жодних документів стосовно аудиту фінансово-господарської діяльності уряду Тимошенко ця компанія не отримувала", - сказано в повідомленні.

"На чому ґрунтуються висновки і гучні заяви Covington & Burling, таким чином, невідомо", - додає прес-служба.

Також вона нагадує, що у травні 2010 року уряд Азарова уклав угоду на проведення міжнародного розслідування діянь уряду Тимошенко з компанією Trout Cacheris, юристи якої отримали необхідні для розслідування документи щодо рішень і фінансово-господарської діяльності минулого уряду.

"Протягом півроку тривало ретельне дослідження фактів. За висновки, зроблені в ході аудиту, компанія Trout Cacheris несе юридичну відповідальність", - зазначається в повідомленні.

В уряді вважають, що рішення американського суду "щодо незаконної закупівлі урядом Тимошенко вакцин через ланцюг посередників, за завищеними цінами" … "підтвердило об’єктивність розслідування, наявність неспростовної фактичної доказової бази".

"До речі, гонорар юристів Trout Cacheris на порядки менший, ніж сума, яка за рішенням суду має бути повернена Україні. І це результат тільки першого позову за результатами розслідування фінансово-господарської діяльності Тимошенко", - зазначає прес-служба.

Як відомо, у п'ятницю кампанії Covington & Burling та BDO презентували свої висновки, за якими справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо використання кіотських грошей є сфальсифікованою.

Також зазначалося, що під час підготовки звіту Covington & Burling попросили "Plato Cacheris" надати матеріали, якими вони оперували.

Украънська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: