Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов розповів, чому влада не розриває контракти Тимошенко

Понеділок, 20 червня 2011, 20:10

Слідчі дії по газовій справі, порушеній проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко, не проведені і на 10%.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов після закінчення допиту в Генпрокуратурі.

"Надто швидко ГПУ за вказівкою чинних керівників країни передали газову справу Юлії Тимошенко до суду, тому щоб звести нестиковки, які виникають при таких рекордних темпах, ГПУ вивела частину справи в окреме провадження, щоб продовжити зшивати те, що не зшивається", - цитує політика його прес-служба.

Крім того, на думку Турчинова в країні відбувається "правовий бандитизм, коли порушуються елементарні процесуальні норми, справи фабрикуються, роз‘єднуються та об‘єднуються, як карти в руках професійних шулерів".

"Головна мета влади - посилюючи репресивний механізм, знищити опозицію та ізолювати Тимошенко від боротьби з режимом", - резюмував він.

Турчинов вважає, що керівництво України досі не розірвало угод підписаних урядом Тимошенко через те, що знає, що нові угоди можуть бути підписані на значно гірших умовах.  

Турчинов наголосив, що розірвати газові угоди можна в будь-який момент, тому що в них не передбачені санкції по відношенню до сторін, які захочуть піти на це, на відміну від Харківських угод, в яких виписані дуже жорсткі економічні санкції.

"Тому в цих слідчих діях та фальшивих справах нема ні економічної, ні юридичної логіки, вони мають виключно політичну мотивацію - знищення опозиції", - заявив Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування