Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові все спокійно, але "Свобода" чергує

Середа, 22 червня 2011, 12:21

У середу з 4-ї години ранку представники "Свободи" у Львові чергують у всіх місцях, де традиційно у представники лівих сил проводять свої акції.

Про це повідомив глава фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Руслан Кошулинський.

Він зазначив, що десятки "свободівців", біля Монументу Слави на Марсовому полі, біля Пагорба Слави та інших місцях поховань воїнів червоної армії "здійснюють контроль за виконанням рішення суду про заборону проведення 22 червня у Львові будь-яких масових акцій".

Також Кошулинський заявив, що жодних порушень з боку представників лівих сил вони не зафіксували і продовжують спостерігати за тим, як представники Львівської організації Компартії, обласного осередку Антифашистського комітету, ветеранських організацій покладають вінки та квіти до Вічного вогню та Алеї Героїв Радянського Союзу.

Він також відзначив те, що на Пагорбі Слави поруч безконфліктно перебувають мешканці Львова з георгіївськими стрічками та жовто-блакитними бантиками на грудях, повідомляє УНІАН.

"Як бачите, сьогодні громадяни мають можливість кожен по-своєму висловити позицію до 22 червня – початку війни", - зазначив представник "Свободи".

У свою чергу, глава Львівської облорганізації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк повідомив, що з площі біля Монументу Слави воїнам-визволителям на вулиці Стрийській кілька молодих людей запустили повітряну кулю, до якої прикріплений червоний прапор.

За його словами, за цим дійством абсолютно спокійно спостерігали кілька десятків перехожих та представників "Свободи", не реагуючи на цю акцію, яка була, за його словами, виконана невідомими йому людьми.

У свою чергу представники облорганізації Компартії спростували припущення, що це була акція лівих сил Львівщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування