Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов почувається в Україні вільно, у нього зараз березень

Четвер, 23 червня 2011, 14:37

Бізнесмен Ринат Ахметов вважає, що інвесторам в Україні не вистачає рівних правил гри для всіх і верховенства права.

Про це він сказав журналістам після засідання Ради вітчизняних і іноземних інвесторів, передає Ліга.

Так, говорячи про інвестиційний клімат, Ахметов сказав:

"Ми дійшли висновку, що сьогодні в нас березень. Березень, це означає, що ще дещо холодно. Але в червні, наприклад, спекотно. Тому, наша мета - квітень, там, я думаю, найкраща погода, і ми будемо туди прагнути".

На думку Ахметова, в Україні прагнути є до чого. "Але нам є й чим пишатися. Всі інвестори хочуть інвестувати гроші в нашу країну", - підкреслив він.

Ахметов зазначив, що сьогодні інвестору в Україні потрібно верховенство права, повага до прав приватної власності, свободи слова, свободи особи й рівних правил гри для всіх.

"І мені здається, інвестор із задоволенням буде приходити в нашу країну, він бачить тут хорошу перспективу", - сказав він.

На питання, чи почувається особисто він себе вільною людиною, Ахметов сказав: "Я почуваю себе вільною людиною, я завжди себе почував у нашій країні вільною людиною".

Він також заявив, що має намір інвестувати в гірничо-металургійний комплекс і енергетику.

"Ми хочемо за найближчі 5-7 років інвестувати близько $10-12 млрд. И в електроенергетику теж плануємо інвестувати. Всі свої інвестиції ми плануємо робити в нашу країну, тому що ми віримо в її майбутнє, хочемо створювати нові робочі місця, і головне - ми хочемо, щоб у нашій країні не було бідних", - зазначив Ахметов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування