Суддя в Тимошенко непідкупний - Богословська

П'ятниця, 24 червня 2011, 13:07

Представникам Тимошенко не вдалося підкупити суддю, який веде справу екс-прем'єра, вважає депутат від партії регіонів Інна Богословська.

Як повідомляє прес-служба Партії Регіонів, Богословська завила, що "у свій час Тимошенко намагалася підкупити суддів Верховного Суду з метою змінити запобіжний захід для двох високопоставлених співробітників корпорації ЭЕСУ – Геннадія Тимошенка й Антонині Болюри".

"Із цією метою Юлія Тимошенко передала своєму помічникові Боровку велику суму у валюті, однак він не виконав доручення, тому через якийсь час Тимошенко зажадала від нього повернути гроші", - пояснила Інна Богословська.

"Звідси нескладно зробити висновок про те, з якої причини сьогодні адвокати Тимошенко намагаються здійснити процедуру відводу судді. Ця причина - той факт, що суддя попався непідкупний. Саме тому представники екс-прем'єра заявили йому відвід, мабуть, потай сподіваючись домовитися з тим, кого, за їхнім розумінням, можуть призначити розглядати справу Тимошенко", - заявила вона.

За словами Богословської, Тимошенко "має значний досвід у неформальному спілкуванні із суддями й, заявляючи відвід судді Кіреєву, вона, мабуть, сподівається підкупити наступного призначеного їй суддю грошима, віднятими в народу України".

На думку депутата-регіонала Валерія Бондика, Тимошенко подала заяву про відвід судді, щоб затягти судовий процес і дискредитувати його в очах громадськості.

Він також відзначив, що заяви самої Тимошенко і її захисників про те, що нібито вже відомий результат судового процесу, є фарсом.

Валерій Бондик також додав, що трансляція судового процесу по телебаченню свідчить про його відкритість і прозорість.

"Те, що будь-який громадянин України може в прямому ефірі побачити судовий процес, говорить про те, що суд діє прозоро й відкрито. І тільки суд зможе відповістити на запитання - винна Тимошенко чи ні", - резюмував він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування