Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" сподіваються, що вся країна дивилася цирк Тимошенко

П'ятниця, 24 червня 2011, 20:51

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко і її адвокати перетворили судовий процес у циркову виставу.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів, член Тимчасової слідчої комісії ВР з розслідування газових контрактів, підписаних в 2009 році Олег Надоша, коментуючи суд над Тимошенко.

"Сьогодні всі ми стали свідками того, як Тимошенко і її захист перетворили судовий процес у циркову виставу. Вся країна завдяки прямому ефіру на телебаченні і в Інтернеті спостерігала за тим, як похабно себе вели і екс-прем'єр, і її адвокати, коли вони хамили судді, коли заявляли про різні вимоги, які повністю не відповідають законодавству, коли показували свою неповагу до суду", - заявив депутат.

Зокрема, він прокоментував спробу Тимошенко заявити відвід судді.

"Причини, які називала Тимошенко і її адвокати, щоб заявити про відвід судді, не відповідають ніякій логіці, більш того, абсолютно не передбачені Кримінально-процесуальним кодексом", - цитує Надошу прес-служба партії.

"Але навіть якщо б цю справу розглядав будь-який інший суддя, Тимошенко б і його звинуватила в упередженості ще до початку розгляду справи. Думаю, це можна пояснити тільки тим, що їй хочеться якомога довше затягувати судовий процес, і її не хвилює розгляд справи по суті", - переконаний депутат.

"Тимошенко не вперше використовує будь-який привід, щоб попіаритися. І, перетворюючи на спектакль навіть засідання суду, де їй пред'явлені серйозні звинувачення, не тільки політизує процес, а й намагається маніпулювати свідомістю людей, щоб показати, що вона "біла і пухнаста", і нібито стала жертвою політичного переслідування", - зазначив він.

"Все це спрямовано на те, щоб підняти свої рейтинги і як можна довше не відповідати за свої дії", - резюмував Надоша.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування