Бомжів перевіряють на холеру

Середа, 29 червня 2011, 22:38

У місті Маріуполі Донецької області з метою обстеження на предмет носіїв холерного вібріона госпіталізовано 15 осіб без постійного місця проживання.

Це зроблено на виконання розпорядження міського голови Юрія Хотлубея, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Маріупольської міської ради.

29 червня міською СЕС спільно з лікарнею швидкої допомоги та дільничною службою лікувальних установ в ізолятор міської лікарні №1 було госпіталізовано 15 осіб без постійного місця проживання з метою подальшого їх обстеження і спостереження.

У міськраді запевнили, що в подальшому ця робота буде продовжуватися, а у разі заповнення ізолятора такі люди будуть госпіталізовані в інші лікувальні установи міста.

Як відомо, за даними санітарно-епідеміологічної станції Донецької області, 28 червня в Маріуполі був зареєстрований один новий випадок захворювання холерою - у чоловіка без постійного місця проживання, який зловживає алкоголем.

Хворий заразився, купаючись у річці Кальчик, він був доставлений до лікарні для проходження лікування.

Епідеміологи констатували, що всього станом на 29 червня у Маріуполі було зареєстровано 18 випадків захворювання на холеру і 9 вібріононосіїв такого ж збудника серед клінічно здорових осіб.

16 хворих і 9 вібріононосіїв у зв`язку з одужанням після завершення лікування і отримання трьох негативних результатів дослідження на холеру виписані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News