Арбузова запідозрили в прем'єрських амбіціях

Субота, 4 червня 2011, 11:55

Відкрита суперечка голови НБУ Сергія Арбузова з прем'єр-міністром Миколою Азаровим означає заявку на серйозні амбіції і на прем'єрський пост.

Про це заявив політичний експерт, голова правління Центру соціологічних і політичних досліджень Сергій Таран в ефірі "5 каналу" у п'ятницю ввечері, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Листування може бути всередині бюрократичних структур, але листування такого рівня ніколи не буває публічним без політичної мети. Тому той факт, що цей лист потрапив у ЗМІ, очевидно, означає те, що це робилося навмисне", - заявив експерт.

"Але з цього відео ми бачимо, що у глави Нацбанку немає серйозних амбіцій, тому що він говорить виключно, як бюрократ, який виконує свою роль, але це не слова політика. Тому очевидно, коли ми говоримо про пошук кандидатур на заміну прем'єр-міністру, можливо, це один з тих варіантів", - вважає Таран.

За його словами, Арбузов - "це людина, яка говорить бюрократичною мовою, досить чітко заявляє, що у нього немає політичних амбіцій і це та людина, яка може виконати роль прем'єр-міністра".

"До того ж, він вже зараз починає вступати у політичну дискусію з прем'єр-міністром. У політиці - ти гідний того, з ким ти дискутуєш, тому, безперечно, така відкрита суперечка з прем'єр-міністром означає заявку на серйозні амбіції і на прем'єрський пост", - зазначив Таран.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...