Янукович доручив Клюєву створити комісію, яка вже півдня працює

Неділя, 10 липня 2011, 14:59

Президент Віктор Янукович доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву утворити урядову комісію з розслідування причин пожежі на Рівненщині.

Він також доручив Клюєву забезпечити надання допомоги потерпілим і сім'ям загиблих, повідомляє прес-служба президента.

Янукович також запропонував генпрокурору Віктору Пшонці вжити вичерпних заходів щодо розслідування обставин пожежі та заходів реагування відповідно до законодавства.

Міністру надзвичайних ситуацій, голові Ради міністрів Криму, головам обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій президент доручив посилити контроль за додержанням правил пожежної безпеки.

У зв’язку з трагедією Янукович висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Водночас, як повідомила в неділю зранку прес-служба Кабміну, урядова комісія вже почала свою роботу. Її очолив віце-прем’єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Разом з тим, слідчим управлінням рівненської міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо даної трагедії.

Як повідомила УНІАН начальник прес-служби МВС Вікторія Кушнір, справу може бути порушено за статтею 196 (необережне знищення або пошкодження майна, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження або загибель людей) Кримінального кодексу.

Як повідомлялося, у ніч із суботи на неділю внаслідок пожежі в будинку престарілих на Рівненщині загинуло 16 людей похилого віку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...