Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценку і його водію відмовили. Прокуратура хоче Москаля у свідки

Понеділок, 11 липня 2011, 14:47

Адвокати Юрія Луценка та його водія Леоніда Приступлюка заявили відвід представникам прокуратури у суді, оскільки мають сумнів у їхній неупередженості.

Про це журналістам сказав народний депутат Юрій Гримчак, повідомляє УНІАН.

За його словами, адвокати висловили сумнів у тому, що представники обвинувачення не втручалися у ситуацію щодо лікування Приступлюка, який минулого разу був відсутній у судовій залі через те, що був госпіталізований із серцевим нападом та загостренням гіпертонічної хвороби до лікарні ім. Шалімова.

"Наступного дня Приступлюк був виписаний з лікарні, тобто якимось дивом за добу сталося його зцілення", - зазначив депутат.

Сам Луценко назвав злочинними вказівки працівників прокуратури, аби шляхом тиску на лікарів позбавити Приступлюка належної меддопомоги, передає "Народна самооборона".

За його словами, одразу після оприлюднення на минулому судовому засіданні інформації про перебування Приступлюка у лікарні, один із прокурорів із залу суду відправив смс-повідомлення – і через годину у лікарні з’явилися представники УБОЗ та УБЕП.

"Якщо витребувати у мобільних операторів належну інформацію, то ми отримаємо прямі докази тиск прокуратури на лікарів", - зазначив Луценко.

Адвокат водія Поліщук заявив клопотання про відвід прокурорів у судовому процесі. Його підтримали усі учасники процесу.

Станом на 13:27 суд пішов у дорадчу кімнату, повідомляє "Народна самооборона"

Луценку і його водію відмовили. Прокуратура хоче Москаля у свідки

Після майже годинної перерви суд дійшов відмовився задовольнити клопотання сторони захисту про відвід прокурорів.

У свою чергу, прокурор Зінченко заявив клопотання про виклик Геннадія Москаля у якості свідка.

Адвокат Луценка Ігор Фомін заявив, що це клопотання не може бути задоволено судом з низки причин: зокрема, у даній справі Москаль вже виступав захисником Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...