Джарти запевняє, що йому "приписали" інсуліновий завод

Понеділок, 11 липня 2011, 20:42

Інформація про причетність глави Ради Міністрів Криму Василя Джарти до подій, що відбуваються навколо заводу "Індар", є свідомою дезінформацією і наклепом.

Про це повідомив глава кримського уряду "Українській правді", коментуючи відкрите звернення комітету захисту підприємства.

"Про те, що я маю якесь відношення до інсулінової заводу, дізнався сьогодні з Інтернету. Інформація про мою причетність до його діяльності - це абсурд", - заявив Джарти.

"Роблячи ні на чому не засновані звинувачення автори звернення посилаються на якесь джерело в правоохоронних органах, використовуючи дану технологію можна звинуватити будь-якого громадянина України", - зазначив він.

"Не слід дивуватися, якщо незабаром з'явитися інформація про те, що анонімне джерело в Гідрометцентрі повідомило про тотальний контроль керівництва Автономії над температурою води Чорного моря", - додав кримський прем'єр.

За словами Джарти, він залишає за собою право подати в суд на авторів огульних звинувачень з метою захисту честі та гідності.

Раніше комітет захисту заводу "Індар" заявив, що рейдерський напад на завод-виробник інсуліну здійснили за наказом прем'єра Криму Василя Джарти.

"Починаючи з квітня 2011 року на керівництво підприємства силами Міністерства внутрішніх справ почався здійснюватися шалений тиск. Було порушено по абсолютно надуманих підставах декілька кримінальних справ. Замовником чергової рейдерської атаки на підприємство є прем'єр-міністр Автономної республіки Крим Василь Джарти, який зараз контролює викрадений державний пакет акцій", - заявили в комітеті.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...