"Регіонал" про Ландіка: в сім`ї не без виродка

Вівторок, 12 липня 2011, 22:33

Партії регіонів необхідно зробити висновки з ситуації, що склалася з депутатом Луганської мiської ради Романом Ландiком.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Валерій Коновалюк в ефірі 5 каналу, коментуючи виключення депутата з лав Партії регіонів.

"Не тільки підтримую (виключення). На багатьох засіданнях політради я виступав з пропозицією дати оцінку не тільки таким подіям, які відбувались раніше, але зробити все, щоб в Партії регіонів були люди, які переконані в ідеологічних засадах, програмних засадах і цілях партії", - заявив він.

"Як кажуть в народі: в сім`ї не без виродка. Для мене дуже прикро, що ми взагалі це обговорюємо, тому що це ганьба", - зазначив Коновалюк.

"Я переконаний, що нам не тільки необхідно зробити певні висновки з цієї ситуації, але таким чином, щоб будь-хто на будь-якій посаді, якщо він так брутально порушує закон, демонструє власне безкультур’я і робить злочинні дії, не може ховатись за партійною ознакою", - додав політик.

Як відомо, 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Ландик побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка. Останній пригрозив журналістам судовими позовами за те, що вони оприлюднили інформацію про інцидент.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування