Іващенко каже, що його хочуть знищити фізично

Середа, 13 липня 2011, 19:50

Чергова відмова суду змінити колишньому в. о. міністра оборони Валерію Іващенку запобіжний захід через погіршення стану здоров’я свідчить про наміри знищити його фізично.

Таку думку озвучив екс-чиновник у середу після судового засідання, коментуючи відмову суду задовольнити клопотання про зміну йому запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд.

"Це, на жаль, підтвердження того, що мене дійсно хочуть знищити фізично, відмовляючи мені в отриманні належного медичного обстеження та лікування. Мені суд відмовив, щоб я не зміг відновити своє здоров’я, щоб я, як рівноправна людина, міг відстоювати в суді своє чесне ім’я", - цитує Іващенка "Радіо "Свобода".

"Я ще раз наголошую: насправді я жодного злочину не вчиняв, жодної протиправної дії не робив, тому справа є цілком сфабрикованою. Це лише їхнє бажання - звинуватити мене в тяжкому злочині", - сказав він.

На думку Іващенка, якщо він і надалі залишатиметься у СІЗО, то може загинути або стати інвалідом.

"У мене є лише два альтернативні варіанти: або я тут загинаюся, або дочекаюся, коли мене вивезуть в інвалідному візку, або, не дай Боже, щось гірше", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News