Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Однокашник Путіна купить фірму юристів Тимошенко

Вівторок, 19 липня 2011, 11:36

Російська юридична компанія "Єгоров, Пугінський, Афанасьєв і партнери" (ЄПАП) і українська Magisters можуть об'єднатися.

Про це розповіли "Ведомостям" їхні співробітники й учасники ринку.

Офіційні представники компаній і їхніх партнерів відмовилися від коментарів.

Переговори далеко просунулися, у будь-який момент може бути оголошено про угоду, кажуть співробітники фірм. Але деякі допускають, що угода може і не відбутися.

Це поглинання Magisters, одностайні юристи.

Один із засновників фірми Микола Єгоров учився в ЛДУ разом із прем'єром Володимиром Путіним, викладав у президента Дмитра Медведєва. Один із засновників Magisters — Олег Рябоконь був радником багатьох членів уряду України, у 2009 р. пішов з компанії, балотувався в президенти країни в 2010 р., але набрав 0,03% голосів.

Нинішній адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко в 2006-2008 роках був партнером Magisters.

Ще один екс-партнер Magisters Євген Корнейчук був першим заступником міністра юстиції в уряді Юлії Тимошенко. У грудні 2010 року він був затриманий після допиту в Генеральній прокуратурі.

У компаніях вважають, що злиття дозволить Magisters підсилитися в Росії, а ЄПАП — у СНД: Magisters має офіси в Києві, Мінську й Астані.

ЄПАП — найбільша російська юридична компанія. За даними European 100, її виторг — 97,2 млн євро. Magisters має виторг у СНД на рівні 18 млн. євро (дані опитування "Ведомостей").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування