Іващенку провели огляд у СІЗО

Середа, 20 липня 2011, 11:45

Колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка оглянули фахівці Київського міського ендокринологічного центру.

Про це повідомляє Комерсант-Україна з посиланням на прес-службу Державної пенітенціарної служби.

"За результатами огляду Валерія Іващенка були уточнені його діагнози, рекомендований амбулаторний курс медикаментозного лікування під постійним наглядом лікарів слідчого ізолятора", - повідомили в прес-службі.

"Претензій, скарг або заяв від нього персоналу установи не надходило", - додали в повідомленні. 

Адвокат підсудного Борис Нечипоренко сказав, що заходи, організовані Державною пенітенціарною службою, не полегшили стан здоров'я пана Іващенка.

"Ми ще не бачили ніяких документів по медогляду. Так, вони провели обстеження, але здійснити лікування вони не можуть, оскільки в санчастині СІЗО немає навіть невропатолога",- відзначив адвокат.

За його словами, захист зробить висновки про нинішній стан здоров'я колишнього в. о. міністра оборони після одержання документів і консультацій з незалежними лікарями.  

Як відомо, Іващенко заявив про різке погіршення стану здоров'я в червні, після дев'яти місяців утримання в Лукьянівському СІЗО.

Минулого тижня адвокат підсудного Борис Нечипоренко повідомив, що його клієнт скаржиться на панкреатит, хвороби серця й щитовидної залози, а на шкірі в нього з'явилися утворення, які можуть носити онкологічний характер.

Нечипоренко підкреслив, що в київській лікарні швидкої допомоги надати Іващенку адекватну медичну допомогу не змогли й подальший його зміст у СІЗО "може привести до непоправних наслідків". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування