Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція не підтверджує вбивство брата Арбузова

Середа, 20 липня 2011, 17:55

Міліція не підтверджує, що вбитий у Донецьку чоловік є двоюрідним братом голови Нацбанку Сергія Арбузова.

Про це повідомив на брифінгу в Донецьку начальник Ворошиловського РВВС Іван Ласкавий, передає УНІАН.

Перш ніж розповісти про деталі даного злочину, правоохоронець заявив, що це вбивство є побутовим.

За словами Ласкавого, 18 липня о 18.30 до райвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера ЖЕКу №3 про те, що на проспекті Грінкевича біля ЖЕКу "невідомий бігає з ножем".

Коли на місце події прибули співробітники міліції, то виявили біля входу до ЖЕКу реанімаційний автомобіль швидкої допомоги і труп чоловіка з ножовим пораненням в області серця.

Ласкавий повідомив, що, за словами диспетчера ЖЕК, у житлоуправління зайшов п`яний чоловік, схопив її за волосся і погрожував відтинком металевої труби.

На крик жінки в ЖЕК забіг один з мешканців будинку, забрав у п`яного трубу і спробував його заспокоїти. Між чоловіками зав`язалася бійка, потім, коли вони вже вийшли з будівлі, п`яний вийняв з барсетки ніж і спереду вдарив чоловіка, який захищав диспетчера.

"Постраждалий впав, а злочинець забрав трубу і пішов додому", - сказав Ласкавий.

За його словами, вбитим виявився Геннадій Сливний, 43-річний мешканець будинку, в якому розташовується даний ЖЕК.

"Постраждалий - це добропорядна людина, сім`янин, який суто випадково виявився на місці пригоди, він вийшов зі своєї квартири на вулицю буквально в капцях", - зазначив Ласкавий.

У загиблого, який працював водієм, залишилися сиротами двоє дітей у віці 6 років і 10 місяців.

Його вбивцю, 49-річного безробітного, міліція виявила одразу ж, він був у себе вдома "в неадекватному стані" і нічого не міг зрозуміло пояснити, повідомив Ласкавий.

"Злочинець був п`яний і скидався на зомбі", - сказав правоохоронець.

Зловмисника було затримано, і правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "вбивство", Ворошиловський районний суд має визначити йому запобіжний захід.

На питання журналістів, чи може міліція підтвердити, що Сливний є двоюрідним братом голови НБУ Арбузова, Ласкавий відповів: "Я не підтверджую цього факту".

Журналісти спробували дізнатися у начальника райвідділу, чому на похороні вбитого було таке масштабне міліційне оточення, а на могилі стояли дорогі корзини з білими трояндами, Ласкавий сказав, що нікого із співробітників райвідділу міліції на похороні не було, тому нічого не може сказати з цього приводу, а ставити питання родичам загиблого на тему родинності недоречно.

Як відомо, раніше повідомлялося, що в Донецьку вбито двоюрідного брата голови НБУ Арбузова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування