Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Митники запевняють, що проїзд в Росію вільний

Четвер, 21 липня 2011, 11:03

Станом на 9:00 четверга на українсько-російському кордоні черг немає.

Про це повідомила прес-служба Держмитслужби України.

"З метою виконання доручення прем’єра Миколи Азарова, Держмитслужба затвердила план заходів з врегулювання ситуації із виникненням черг транспортних засобів на українсько-російському кордоні", - йдеться у повідомленні.

"Ситуація на українсько-російському кордоні – робоча та прогнозована...Держмитслужбою ведеться постійний моніторинг відповідних пунктів пропуску – у тому числі в режимі он-лайн спостереження - та хронометраж проведення митних процедур", - зазначили у відомстві.

Як зазначається, українська та російська митні служби "працюють у тісній взаємодії на всіх рівнях – від керівників відомств до начальників регіональних митниць та окремих пунктів пропуску".

"Завершується підготовка проекту декларації між митними службами України та Росії про запровадження системи раннього попередження про виникнення надзвичайних ситуацій на спільному державному кордоні", - йдеться у повідомленні.

"Також буде опрацьовано можливість підписання декларації про першочерговий пропуск через українсько-російський кордон товарів з обмеженим строком зберігання", - наголосили у прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування