Генпрокуратурі не вдалось знайти нічого, крім хутра - "Батьківщина"

Четвер, 21 липня 2011, 18:46

Спроби Генпрокуратури скомпрометувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко зазнали фіаско.

"Про це свідчать заяви в.о. генпрокурора Рената Кузьміна щодо подій п’ятнадцятирічної давнини про картки та хутра", - зазначає прес-служба партії "Батьківщина".

"Півтора роки інтенсивних та безуспішних перевірок, якими займалася вся репресивна машина Януковича, довели, що в діяльності Юлії Тимошенко на посаді прем’єр-міністра немає фактів корупції та будь-якого порушення закону", - заявили в партії.  

"Повернення в 96 рік - доказ того, що всі справи проти Тимошенко, сфабриковані ГПУ на замовлення Януковича, розсипалися на очах", - додали в прес-службі.

Соратники Тимошенко вважають, що саме тому "прокурори вдаються до хворобливих фантазій на кшталт мільйонних витрат на відрядження або хутра".

"Якби ГПУ служила закону, вони б припинили мільярдні відкати з держбюджету по Євро-2012, кримінальну приватизацію "Укртелекому" родиною Януковича, відреагували б на численні розслідування журналістів по масштабній корупції Януковича, його родини та його оточення, а не займались би з‘ясуванням, хто не доплатив данину в часи татаро-монгольської орди", - заявили в "Батьківщині".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування