У Донецьку вимагають відставки мера

П'ятниця, 22 липня 2011, 09:43

Біля будинку Донецької міської ради з ранку 22 липня проходить акція протесту городян.

Про це повідомляє кореспондент "Острів".

Міліція відгородила металевим забором вхід у будинок міськради.

На майданчику перед будинком зібралося близько 70 протестуючих - представники територіальної громади міста Донецька, ініціативні групи, представники Донецької облорганізації партії "Фронт Змін", громадського руху "Влада народу", комуністи й інші.

Учасники акції заявляють протест черговому підвищенню тарифів на житлово-комунальні послуги, знищенню скверу і зелених насаджень по вул. Зайцева в санітарній зоні Донецького металургійного заводу.

Також вони протестують проти незаконних дій Донецької міськради з продажу земельної ділянки під будівництво сміттєспалювального заводу.

Мітингувальники тримають у руках плакати з гаслами: "Депутати! Не продайте своїх виборців!", "Ні продажу землі під сміттєспалювальний завод", "Мер! Спалюй сміття у своєму кабінеті і дихай цим сам!", "Ні грабіжницькому підвищенню тарифів!", "Захистимо сквер! Мер, поверни сквер!" тощо.

Між представниками ініціативної групи і працівниками міліції відбувся конфлікт через те, що представник ініціативної групи спробував пройти на сесію міськради.

Коли міліція почала виштовхувати чоловіка за огородження, люди стали скандувати "Мера у відставку!".

У п'ятницю проходить засідання сьомої сесії Донецької міської ради VI скликання, що розглядає в числі інших земельні питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News