Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медсестра Каддафі попросила притулку в Норвегії?

П'ятниця, 22 липня 2011, 11:40

Медсестра Галина Колотницька живе в Норвегії.

Цю інформацію газеті "Сегодня" підтвердила її дочка Тетяна.

"Питання надання дозволу на проживання, на жаль, поки не вирішене. Але у мами все добре. Ми з нею постійно зідзвонюємося", - сказала вона.

"Розповідати про те, в якому місті вона проживає, я не хочу. Навіть у Норвегії журналісти не давали мамі спокою. І вона від цього дуже втомилася", - зазначила дочка Колотницької.

"До речі, хочу попросити вас спростувати безглузді чутки про те, що мама в Норвегії вийшла заміж. Ця неправда", - заявила вона.

У той же час, представник української діаспори в Норвегії Аліна Чорновіл заявила: "Моя приятелька, яка працює перекладачем в одній з установ по роботі з іноземцями, розказувала, що ця жінка приїхала і просила політичного притулку".

Однак дипломати посольства України в Норвегії повідомили, що офіційної інформації про місцеперебування Колотницької у них немає, а влада Норвегії утримується від коментарів, коли мова йде про тих, хто просить, наприклад, притулку

Як відомо, сайт Wikileaks називав Колотницьку медсестрою лівійського лідера Муаммара Каддафі, а також його коханкою. Після початку повстання в Лівії, Колотницька повернулася в Україну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...