Захист Тимошенко знайшов помилки у обвинувачення

П'ятниця, 22 липня 2011, 14:55

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє про неспівпадіння тексту обвинувального висновку з тим, який зачитала прокурор Фролова і просить повернути справу до прокуратури.

Тому суддя Родіон Кірєєв оголосив перерву до 15:45.

Перед цим адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк заявив, що усне звинувачення у багатьох місцях не співпадає з написаним текстом, зокрема не співпадають дати і ключові слова.

"Я вважаю, що продовжувати слухання за таких обставин неможливо", - заявив Плахотнюк.

Крім того, інший захисник Тимошенко Микола Сірий зазначив, що "прокурором щойно було заявлено що цей обвинувальний висновок був складений на підставі недостовірних свідчень".

Водночас представник прокуратури одразу ж заперечив твердження Сірого.

У зв'язку з цим захист вимагає припинити судовий розгляд і повернути справу до прокуратури "для усунення недоліків".

"Мій захисник вимагає повернути цю макулатуру авторам до ГПУ для усунення дурниць. Ось що буває, коли при владі люди без початкової освіти", - прокоментувала ситуацію Тимошенко у своєму Твіттері.

"Кірєєв потрапив у патову ситуацію з дурницями в обвинуваченні та зробив перерву до 15.45, щоб порадитися з адміністрацією президента", - додала вона.

"Позиція прокурорів: не звертати увагу на очевидні проблеми в тексті обвинувачення і судити так, як є. Яка різниця, вирок вже написаний", - дописала Тимошенко.

"Слідчого Нечвоглода нагородили за фальсифікацію моєї справи - він став старшим радником юстиції. Недорого. Явно дешевше 30 срібників", - написала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...