Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову переповідає у суді історію минулих літ

Понеділок, 25 липня 2011, 12:27

Суддя Родіон Кірєєв звинувачує сторону Юлії Тимошенко у затягуванні процесу.

Таким чином він зреагував на заявлене клопотання від сторони захисту.

Приблизно годину тому адвокат Тимошенко Микола Сірий заявив клопотання про припинення провадження у цій справі у зв'язку з відсутністю складу злочину.

На обґрунтування свого клопотання захисник витратив приблизно півгодини. Під час виступу адвоката, Кірєєв неодноразово звертався з проханням висловлюватися лаконічніше та по суті справи.

"Я висловлююся набагато менше, ніж прокурори, які двічі зачитували обвинувальний висновок", - відповів на це Сірий.

Після цього Кірєєв запитав у Тимошенко, чи підтримує вона клопотання захисту, вимагаючи від неї однослівної відповіді.

Натомість Тимошенко заявила, що у Кримінально-процесуальному кодексі немає статті, яка б не дозволяла їй обґрунтувати свою позицію і почала переповідати хід переговорів з Газпромом у 2009 році.

Впродовж її виступу Кірєєв неодноразово намагався повторити своє пряме запитання, а Тимошенко на це заперечувала, що він позбавляє її права слова. Під час суперечки суддя навіть збирався видалити Тимошенко з зали за неповагу до суду, однак передумав, оскільки вона вибачилася.

Водночас Кірєєв видалив з зали БЮТівця Андрія Сенченка, який з місця для глядачів вголос закидав судді хамський тон у спілкуванні з жінкою.

У відповідь на рішення судді щодо видалення до кінця розгляду справи, Сенченко заявив, що прийде "як свідок на суд, де будуть судити Кірєєва".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування