Файнгольда залишили за ґратами на кілька днів

Понеділок, 25 липня 2011, 22:31

Суд продовжив термін затримання бізнесмена, екс-депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда до 29 липня.

Як повідомляють Українські новини з посиланням на представника прокуратури, таке рішення прийняв Центральний районний суд Сімферополя.

За його словами, наглядове відомство наполягало на арешті Файнгольда на час слідства, але суд лише продовжив термін затримання.

Представник прокуратури повідомив також, що в кримінальній справі екс-депутата вже 4 епізоди шахрайства на суму 600 тисяч, 230 тисяч, 250 тисяч і 150 тисяч гривень.

За даними прокуратури Криму, він і дві його довірених особи в першій половині 2010 року зібрали більше 600 тисяч гривень з підприємців під обіцянку виділити приміщення в торговому центрі, який нібито буде будуватися на місці торгових наметів.

14 травня Файнгольд був узятий під варту в одній з лікарень Сімферополя, куди ліг у зв'язку з погіршенням стану здоров'я. В рамках розслідування кримінальної справи в його будинку був проведений обшук.

22 липня суд відпустив екс-депутата на свободу, а співробітники прокуратури знову його затримали, пред'явивши звинувачення за новим епізодом.

Син бізнесмена Віталій фігурує в іншій кримінальній справі. У 2008 році на автомобілі Bentley у Сімферополі він здійснив наїзд на мотоциклістку Ганну Мішуткіну, в результаті якого дівчина загинула.

У листопаді 2009 року його засудили до 3 років в'язниці, проте пізніше змінили покарання на умовний термін у два роки. Верховний суд в січні цього року направив справу на повторний розгляд до суду першої інстанції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News