Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Хай Янукович, Могильов і Фірташ самі жують поп-корн під судом

Вівторок, 26 липня 2011, 14:54

Дії членів руху "Тимошенко - до відповідальності" координує безпосередньо Партія регіонів за підтримки Міністерства внутрішніх справ.

Про це заявляє прес-служба "Батьківщини", коментуючи публічне поїдання поп-корну "фанатами" судді Родіона Кіреєва під стінами Печерського райсуду Києва.

"Ми цілком і повністю поділяємо думку, що судилище над Юлією Тимошенко – це цирк. Цирк, влаштований Януковичем, Фірташем, Хорошковським", - заявляють у "Батьківщині".

"От хай вони самі приходять під суд і жують поп-корн за ті 5,5 млрд доларів, які вони вкрали в держави. І Могильов хай сидить разом з ними у першому ряду. І не треба платити найманцям по 1000 гривень на день", - йдеться у заяві.

Прес-служба обурюється, що всі "чорні акції" прихильників Кіреєва проходять "за активного сприяння міліції".

"Те, що міліція під Печерським судом ледь не підносить провокаторам поп-корн, зайвий раз свідчить про політичний підтекст справи Юлії Тимошенко і використання правоохоронних органів для боротьби з опозицією", - заявили в "Батьківщині".

У партії Тимошенко наголошують, що міліція дає "зелений коридор" активістам руху "Тимошенко - до відповідальності": їх безперешкодно запускають у двір суду попри те, що туди складно потрапити навіть журналістам, а помічників народних депутатів та прихильників Тимошенко "взагалі не пускають".

Як відомо, раніше один із колишніх активістів руху "Тимошенко - до відповідальності" оприлюднив факти того, що діяльність цього руху координується з офісу Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...