Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська: Тимошенко відбілюють екс-судді із сумнівною репутацією

Середа, 27 липня 2011, 21:17

Для "відбілювання" лідера БЮТ Юлії Тимошенко використовуються спікери, які себе дискредитували.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Інна Богословська, коментуючи заяву екс-судді Печерського районного суду Анжели Стрижевської про порушення процесуальних норм при розгляді справи екс-прем'єра.

"Анжела Стрижевська є колишнім суддею Печерського районного суду, яка запам'яталася не зовсім однозначними рішеннями, дивним чином грає на руку Блоку Юлії Тимошенко", - цитує Богословську її прес-служба.

"Саме вона припинила слідство у кримінальній справі Кожем'якіна і Турчинова, знищивши справу Могилевича", - розповіла депутат.

"Вона ж приймала рішення про арешт Бориса Колеснікова, хоча кримінальна справа проти нього згодом розвалилася. Причому, що характерно, 16 томів кримінальної справи проти Колеснікова Анжела Стрижевська вивчила надоперативно, всього лише за 3,5 години, і відразу винесла "потрібну" постанову" , - заявляє "регіонал".

При цьому Богословська також нагадала, що в серпні 2006 року фракція БЮТ запропонувала обрати Стрижевську членом Конституційного Суду, і лише фракція БЮТ проголосувала за це рішення.

"Можливо, це була плата за її лояльність до БЮТ. У будь-якому випадку, очевидно, що коментування Стрижевською справи Тимошенко шито білими нитками. БЮТу потрібен хоч хтось, хто може виступити на захист Тимошенко і "відбілити" її поведінку в суді" , - вважає депутат.

"А так як жоден поважаючий себе суддя або адвокат не можуть підтримати подібну неприпустиму поведінку в суді, БЮТ шукає будь-яких спікерів, навіть тих, репутація яких не витримує ніякої критики", - підсумувала парламентарій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування