У Волги вилучили золото та комп'ютери

П'ятниця, 29 липня 2011, 10:35

У помешканні Василя Волги правоохоронці вилучили прикраси, документи і всю оргтехніку.

Про це в інтерв'ю газеті "Сегодня" заявила дружина Волги Владислава.

За її словами, люди, які проводили обшук у день арешту екс-чиновника, не представилися і не показали посвідчення.

"На момент, коли я прийшла в квартиру, обшукували кабінет чоловіка. Мені дали якусь постанову, на підставі чого проводиться обшук, але, як людина юридично необізнана в цих питаннях, я не розуміла, що і як має бути оформлено", - сказала дружина Волги.

"Я запитала: що конкретно ви шукаєте, що ви маєте право вилучати, а що - не маєте? Мені була дана відповідь, мовляв, вилучаємо на свій розсуд", - заявила вона, додавши, що обшук тривав "близько п'яти годин".

За словами Владислави Волги, правоохоронці вилучили "золоті сережки, каблучки, ланцюжки, дитячі хрестики".

"Навіть золотий кулон у формі літери "К", подарований молодшій дочці Каті, теж вилучили, як щось дуже важливе для слідства. Також були вилучені заповіт, мої документи на право власності, низку інших документів", - сказала вона.

"Винесли всю оргтехніку, у тому числі мій комп'ютер, флешки, на яких зберігалися фотографії та інше", - зазначила дружина Волги, додавши, що речі виносили в сміттєвих пакетах.

"А мої особисті речі склали у взуттєву коробку. Сказавши на прощання, що завтра (20 липня) слідчий запросить мене і все поверне", - сказала вона, зазначивши, що слідчий так і не запросив її.

"Також він не дає дозволу на побачення з чоловіком, хоча я неодноразово просила його про це в телефонному режимі. Від нього не було ніяких дзвінків, поки я сама не стала йому дзвонити. На що мені була відповідь: "Я подумаю". До цих пір думає", - сказала дружина Волги.

Також вона розповіла, що при обшуку у неї намагалися вилучити паспорт, але цього так і не зробили.

Як відомо, Волга був затриманий слідчим ГПУ спільно з працівниками Служби безпеки України за скоєння злочину, пов'язаного з корупцією і доставлений в ізолятор тимчасового утримання.

Пізніше з'явилася інформація, що 15 липня співробітники Генпрокуратури затримали директора департаменту юридичного забезпечення Держфінпослуг Євгена Гантімурова і колишнього помічника керівника Держфінпослуг Олега Чернушенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування