Обласну міліцію продовжують віддавати донецьким

П'ятниця, 29 липня 2011, 15:15

Керівником УМВС України в Кіровоградській області призначено донеччанина Костянтина Пожидаєва.

 

29 липня особовому складу Кіровоградської обласної міліції його представив Сергій Попов, тимчасово-виконуючий обов’язки Міністра внутрішніх справ України, повідомляє УНІАН.

Костянтин Пожидаєв є полковником міліції і раніше (з 2007 року) працював начальником управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області.

Свою роботу в органах внутрішніх справ починав у 1993 році помічником оперуповноваженого управління карного розшуку. Згодом, в 2005 році звільнився з органів внутрішніх справ за власним бажанням, а в 2006 році поновився на посаді.

До того новий очільник міліції Кіровоградщини працював на шахті гірським інженером. Має технічну освіту, закінчував Донецький політех.

Тим часом, колишній керівник УМВС України в Кіровоградській області Віктор Пащенко, за словами в.о. міністра МВС працюватиме в центральному апараті внутрішніх справ і, скоріше за все, стане куратором Кіровоградської області.

Костянтин Пожидаєв нагороджений Почесним знаком МВС України, а також нагородами "Закон і честь", "Хрест Слави", "За безпеку народу" I, II ст., "За відмінність в службі" I, II ст. і іншими відомчими нагородами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News