Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська: показами Дубини раз і назавжди все доведено

П'ятниця, 29 липня 2011, 22:12

Заяви представників опозиції про те, що кримінальна справа проти Юлії Тимошенко розвалюється, є неправдою і спробою видати бажане за дійсне.

Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії з питань газових угод 2009 року Інна Богословська.

"Фабула кримінальної справи проти Тимошенко дуже проста, і сьогодні показаннями Олега Дубини раз і назавжди доведено, що екс-прем'єр-міністр сфальсифікувала директиви", - заявила вона.

"Зокрема, Дубина підтвердив, що відмовлявся підписувати контракт на поставку газу, оскільки Тимошенко вимагала від нього підписати не економічні, а політичні умови", - цитує Богословську її прес-служба.

"Відповідно, він міг схвалити документ тільки при наявності директив Кабінету Міністрів. Насправді уряд на засіданні 19 січня 2009 року відмовився підписати умови газового контракту, запропоновані Тимошенко", - уточнила депутат.

"Знаючи це, вона (Тимошенко) навмисне ввела в оману Дубину і надала йому директиви, скріплені урядової печаткою, при цьому, не повідомивши главу НАК "Нафтогаз Україна", що Кабмін не проголосував за це рішення", - підкреслила Богословська.

"Що написано пером - не вирубаєш сокирою. Сфальсифіковані Тимошенко директиви і показання Дубини є стовідсотковим доказом вчинення главою БЮТ кримінального злочину", - заявила "регіонал".

"Тому заява опозиції про те, кримінальна справа проти Тимошенко розвалюється, - повна неправда і спроба видати бажане за дійсне", - підсумувала Богословська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування