Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онучка британської королеви вийшла заміж за регбіста

Субота, 30 липня 2011, 19:55

Онучка британської королеви Єлизавети II Зара Філліпс у суботу вийшла заміж.

Вінчання 30-річної Зари і 32-річного капітана збірної Англії з регбі Майка Тінделла відбулося в Единбурзі в парафіяльній церкві Кенонгейт королівського палацу Холіруд.

Це вже друге за рахунком у цьому році весілля члена королівської сім'ї у Великобританії.

Як відзначає Бі-Бі-Сі, за пишністю нинішнє весілля ніяк не зрівняється квітневим вінчанням принца Вільяма і Кейт Міддлтон, навіть незважаючи на присутність самої королеви та її чоловіка герцога Единбурзького.

Єдині камери, які знімали всередині церкви Кенонгейт, належали гостям.

Серед іменитих запрошених на цю сімейну церемонію, крім батьків нареченої, принцеси Анни і її колишнього чоловіка капітана Марка Філліпса, - принц Чарльз і його дружина Камілла, принц Вільям і Кетрін, принц Гаррі, граф і графиня Ессекські, принц Ендрю і його юні дочки, принцеси Беатриса і Євгенія.

За весільною церемонією послідує прийом в палаці Холіруд.

У п'ятницю, відрепетирувавши весільну церемонію, наречені влаштували коктейль-прийом на королівській яхті "Британія", що служила королеві Єлизаветі протягом 44-х років і тепер стоїть на постійному приколі в единбурзькому порту.

З Майком Тінделлом Зару познайомив її двоюрідний брат принц Гаррі під час чемпіонату світу з регбі в Астралії в 2003 році, де англійська збірна стала призером.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування