Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти не вибрали між Морозом і Рудьковським

Неділя, 31 липня 2011, 19:48

Соцпартія не з'їзді у неділю не змогла переобрати голову.

Як повідомляє прес-служба СПУ, до виборчих бюлетенів для таємного голосування було внесено дві кандидатури: Олександра Мороза та Миколи Рудьковського.

Однак жоден із них не набрав 50% + 1 голос із зареєстрованих на з'їзді. Таким чином, вибори голови Соцпартії визнано такими, що не відбулися.

За інформацією голови лічильної комісії з'їзду Яреми Овчарчина, у голосуванні взяли участь 330 делегатів з 333 зареєстрованих на з'їзді, відповідно до доповіді голови мандатної комісії.

За кандидатуру Мороза віддано 166 голосів, проти 162 голоси. За кандидатуру Рудьковського віддано 162 голосів, проти 166. Визнано недійсними 2 бюлетені.

Також визнано такими, що не відбулися, вибори голови Центральної контрольної комісії партії.

Повторні вибори призначено на 14 серпня. Доти головою партії лишається Василь Цушко.

Водночас, Соцпартія має намір посилити опозиційну діяльність щодо нинішньої політики влади.

Про це йдеться в заяві, прийнятій на з'їзді СПУ, яке передали агентству "Інтерфакс-Україна".

"Соціалістична партія України ще раз підтверджує свою опозиційність до нинішньої політики влади, вважає за необхідне рішуче посилити опозиційну діяльність партії", - сказано в заяві.

У ній наголошується, що СПУ виступає проти адміністративної реформи, яка загрожує втраті статусу частиною адміністративних одиниць, а також деяких норм податкового кодексу, підвищення пенсійного віку і стажу.

Крім того, відмічено позитивні кроки в роботі діючої влади, зокрема нормалізація взаємин різних гілок влади, визначення засад внутрішньої і зовнішньої політики.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування