Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка будуть судити в іншому приміщенні

Четвер, 11 серпня 2011, 12:22

Суд надав можливість адвокатам Юрія Луценка підготуватися до допиту потерпілих

Суддя Сергій Вовк відклав судове засідання до 18 серпня, повідомляє УНІАН.

Як відомо, у четвер планувалося розпочати допит свідків, але через зміну процедури дослідження доказів у справі було прийнято рішення про допит потерпілих.

Адвокати Луценка подали клопотання надати їм час для підготовки до допиту потерпілих, оскільки їм анонсували допит свідків.

Сторона обвинувачення заперечувала у задоволенні цього клопотання, мотивуючи це тим, що суд фактично захисникам та екс-міністру свого часу надавав можливість підготуватися, у зв’язку з чим оголошувалася півгодинна перерва.

Крім того, прокурори наполягали на тому, що захисники вивчали матеріали справи, отже, є підготовленими і володіють необхідним обсягом інформації.

Водночас, сторона обвинувачення заявила у суді, що захист, звертаючись з проханням про перенесення дати судового засідання, фактично зловживає правами з метою затягнути судовий розгляд справи.

У свою чергу, Луценко, коментуючи ці слова прокурорів, сказав: "Я не можу зараз кваліфіковано ставити питання потерпілим. Наскільки пам’ятаю, потерпілий Давиденко (він проходить по епізоду з незаконним проведенням оперативно-розшукової справи) давав покази на том. Якщо прокурори пам’ятають матеріали усі справи, я їх з цим вітаю".

"Але заперечувати про надання часу для підготовки – це звичайне прокурорське шахрайство, щоб захист не мав можливості захищати", - додав він.

Наступне судове засідання відбудеться у будівлі Печерського райсуду Києва за адресою: вул. Гайцана, 4.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...