У "Регіонах" запевняють, що не заважають отримувати шенген опозиції

П'ятниця, 12 серпня 2011, 19:24

Заяви про те, що українська влада перешкоджає отриманню шенгенських віз представникам опозиційних громадських організацій, смішні і комічні.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву громадського активіста Олександра Данилюка.

"З подивом прочитав коментар "майданного" активіста Олександра Данилюка про те, що адміністрація президента нібито ідентифікує його активістів і шле їх прізвища в штаб квартиру Інтерполу в Ліоні", - зазначив депутат.

"Вся ця секретна операція проводиться, мовляв, з метою не давати шенгенські візи данилюковським активістам, щоб вони, не дай Бог, не набралися сил на курортах Лазурного берега Франції та Лігурійського узбережжя Італії. А то, якщо вони там відпочинуть гарненько, то повернуться до Україну і почнуть протестувати дужче - загрожуює новим майданом", - заявив Колесніченко.
 
"Вся ця історія виглядає смішно і комічно. Данилюк видихався і став нікому не потрібний. Навіть БЮТ. Ось він і знаходить "викривальні" приводи нагадати про себе. Якщо завтра Данилюк посковзнеться на банановій шкірці - то це буде, як мінімум спецоперація СБУ, виконана для маскування агентами Моссада", - вважає "регіонал".

"Полум'яному активісту Данилюку давно пора заглянути до психіатра на предмет розладів, через те, що його не включили в недавно опублікований список майбутніх депутатів БЮТ", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

"А взагалі, чому відмова в шенгенській візі стала для "майданних" активістів у розпал сезону відпусток такою великою проблемою? Відпочивайте в Криму, Одесі та Карпатах, як і більшість наших співгромадян", - порадив Колесніченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування