У Тимошенко теж заговорили про дострокові вибори

Неділя, 14 серпня 2011, 19:11

Нардеп від БЮТ, лідер партії "Реформи і порядок" Сергій Соболєв вважає, що парламентські вибори можуть відбутися вже цієї осені.

В інтерв'ю "Газеті по-українськи" політик зазначив, що суд проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко "призведе до дуже серйозних подій у серпні–вересні".

"Спочатку пройдуть акції протесту. Потім парламентські вибори можуть відбутися не 2012 року, а вже цієї осені, якщо це буде єдиним шляхом уникнути серйозних протистоянь", - сказав він.

"Людям несила терпіти недолугу політику Януковича в пенсійній, податковій сфері, здирництво щодо бізнесу, якщо він не належить комусь із "регіоналів", - зазначив Соболєв.

За його словами, зараз влада використовує як аргумент "Беркут".

"Але цей ресурс дуже швидко вичерпається. На "Беркуті" ще жодна влада не втрималася. Бо це теж живі люди, а їх кидають на бабусь, дідусів. У них є свої сім'ї, матері", - вважає депутат.

На його думку, влада сподівається, що ситуація розвиватиметься так само, як було свого часу в Донецькому регіоні.

"Що, в Донецькій області не було опозиції 15 років тому? Була, і досить потужна. Але їм удалося, як вони кажуть, навести жорсткий порядок - через кримінальні розбірки, зникнення ключових опозиціонерів, убивства, розстріли. Зараз вони прагнуть перенести цей досвід на всю Україну", - резюмував Соболєв.

Як повідомлялося, раніше з ініціативою проведення дострокових виборів виступила "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...