Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькі розлучаються, бо мер має коханку?

Вівторок, 16 серпня 2011, 10:16

Мер Києва й мільйонер Леонід Черновецький, який був одруженим з Аліною Айвазовою майже 35 років, розлучається. Причиною цього, за інформацією "Сегодня", стала інша жінка - Олена С-к, з якою мер уже кілька років має стосунки.

В оточенні Черновецького і в самій мерії подейкують, що столичний градоначальник і Айвазова більше семи років живуть окремо, вони навіть прописані в різних будинках на Печерську.

Нова любов Черновецького нібито є дочкою одного з пасторів "Посольства Божого". За даними видання, вона дуже гарна, струнка, русява. Їй близько 40 років і в неї є дорослий син від першого шлюбу.

Кажуть, мер навіть купив жінці квартиру на Позняках (за іншим даними - на Березняках) і дорогу машину, а також нібито часто їздив з нею закордон.

"Аліна - східна жінка. Вона довго терпіла, закривала очі. Але потім не витримала. Це дуже неприємна історія. І це притому, що вона стільки для Льоні зробила (тесть Черновецького дав стартовий капітал Черновецькому). Я дуже сумніваюся, що вони помиряться", - сказав співрозмовник видання, близький до родини Черновецьких.

"Така гарна родина була! Вона його так любила. Просто шкода. Аліна - дуже гарна, добра людина, вона всім завжди допомагала", - сказав родич Айвазової Віктор Гринюк.

Видання наголошує, що Айвазова наразі перебуває у США на лікуванні. Там же і її дочка Христина, яка нещодавно розлучилася з депутатом Київради В'ячеславом Супруненком (зараз у розшуку) і вже готується до весілля з московським бізнесменом.  

Утім, у політичних колах дуже скептично ставляться до "любовної" версії розлучення. Кажуть, причиною всьому чутки про його подвійне громадянство мера, кримінальні справи проти найближчих соратників. Тож, розлучаючись, Черновецький планує убезпечити своє майно і бізнес.

"Я особисто вважаю, як громадянин, що це чергова афера родини Черновецьких. Адже якщо, припустимо, дружина знала про зради чоловіка, те чому раніше не спохватилася. Просто вони демонстративно влаштували розлучення, щоб поділити активи", - переконаний екс-мер Києва Олександр Омельченко.

Однак, право на існування має й третя версія розлучення - Айвазова дійсно вирішила перевести на себе в шлюборозлучному процесі частина активів чоловіка. Однак без попередньої змови із чоловіком, а за власною ініціативою.

До того ж Айвазова, ймовірно, прагне убезпечити себе особисто й своїх дітей від потенційних проблем чоловіка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
Усі новини...