Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закриття справи Кравченка може закінчитися катастрофою - адвокат

Вівторок, 16 серпня 2011, 13:52

Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко прогнозує, що у суді у справі Олексія Пукача у вівторок буде дочитано обвинувальний висновок.

Про це вона сказала журналістам.

Теличенко нагадала, що після зачитування обвинувального висновку суд повинен зачитати постанову про закриття кримінальної справи щодо екс-глави МВС Юрія Кравченка.

"До матеріалів кримінальної справи кілька разів було приєднано заяву близьких родичів Кравченка, які наполягають на закінченні досудового слідства, і суд брутально порушив права почавши судове слідство, оскільки Генпрокуратура в порушення закону зробила подання", - сказала вона.

Крім того, за словами адвоката, суд планує розглянути клопотання адвокатів, які уклали угоду з родичами Кравченка щодо визнання їх захисниками.

"Боюся, що це вже пізно. Від'єднання частини справи за обвинуваченням Кравченка від матеріалів цієї справи для повернення на етап досудового слідства повинно потягнути за собою і повернення частини щодо Пукача", - заявила Теличенко.

За її словами, у зв'язку з закриттям справи Кравченка, необхідно буде внести зміни до обвинувального висновку, що буде "фактично катастрофою".

"Тоді у справі Пукача виникає величезна кількість прогалин, починаючи з мотивів і закінчуючи необхідністю усунути недоліки в обвинувальному висновку", - зазначила адвокат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...