Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпку кажуть, що він придбав квиток на Титанік

Вівторок, 16 серпня 2011, 16:38

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко вважає, що злиттям своєї партії з Партією регіонів лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко "купив квиток на "Титанік".

Про це йдеться в коментарі Гриценка, розміщеному на його сайті.

"Якщо в когось раніше і були ілюзії про те, що Тігіпко – це сучасний політик з європейським обличчям і вдалий реформатор, сьогодні вони розвіялися остаточно. Тігіпко купив квиток на "Титанік", - сказано в повідомленні.

За словами Гриценка, "злиття політичної сили Сергія Тігіпка з партією влади означає дві речі: по-перше, ще один мільярдер вступив до партії мільярдерів, якою є ПР, а по-друге, Тігіпко "злив" свою партію і себе як політика".

"На президентських виборах Тігіпка підтримували у південних і східних регіонах країни вбачаючи в ньому альтернативу Януковичу. Коли ж він пішов працювати в уряд і став підлеглим президента, він тим самим втратив будь-які шанси на самостійний політичний проект. Хто ж голосує за підлеглих?", - наголосив голова "Громадянської позиції".

На його думку, претензії Тігіпка на європейськість зникли остаточно, коли він боязливо промовчав і не висловив свою чітку позицію щодо незаконних арештів лідерів опозиції.

Також голова "Громадянської позиції" прогнозує, що наступними квитки на "Титанік" придбають Володимир Литвин зі своєю "Народною партією", а за ним – Віктор Балога з партією "Єдиний центр".

Украънська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування