Регіонали оцінили свідчення Ющенка проти Тимошенко як неспростовні

Середа, 17 серпня 2011, 17:23

У Партії регіонів вважають, що свідчення Віктора Ющенка в суді вплинуть на імідж Юлії Тимошенко в Європі і світі.

Про це заявив регіонал Володимир Олійник, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Коли свідчення дають у суді, їхня вага незмірно зростає, це визнає і Європа, і світ. Свідчення в суді мають іншу юридичну вагу, тому завдання стояло перед захистом Тимошенко – не допустити свідків до суду", – пояснив депутат.

За словами політика, було зроблено дуже багато для того, щоб не допустити до суду свідка Ющенка.

Олійник нагадав, що партія "Наша Україна" навіть зробила заяву на адресу екс-президента не йти в український суд свідчити проти Тимошенко.

Він також повідомив, що, окрім політичного пресингу, прибічники Тимошенко також здійснювали дії, спрямовані на унеможливлення допиту свідків: "...створюються цілі групи, які просто сатаніють біля будівлі суду, їхні представники обливають свідків водою, опльовують та ображають їх".,

За словами депутата, у Тимошенко "й не могло бути питань до Ющенка, тому що інакше не лише Україна, а й увесь світ побачив би, що щось таке утаємничене відбувалося між прем’єрами України й Росії, що навіть президент, якому був підконтрольний уряд, не міг отримати інформацію, і врешті отримав її з інших, російських, джерел".

"В газових угодах було приховано приватний інтерес Тимошенко", – зазначив парламентарій.

Олійник вважає, що Юлія Тимошенко боїться свідчення свідків тому, що "рано чи пізно світове співтовариство побачить: не все так добре в тих контрактах, як про це любить розповідати екс-прем’єр".

"У Тимошенко не було питань до Ющенка тому, що його свідчення є неспростовними", – підсумував народний депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування