Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція "взяла на олівець" молодиків з літнього табору

Середа, 17 серпня 2011, 19:06

Правоохоронні органи переписали паспортні дані та зняли на відеокамеру всіх учасників молодіжного патріотичного табору "Відвага", який відбувався в Сумській області.

Про це повідомила член проводу організації "Молодіжний націоналістичний конгрес", яка організовувала табір, Катерина Аврамчук, передає Gazeta.ua.

"Ми більше десяти років проводимо подібні табори, але жодного разу подібного не було. Складається враження, що нинішня влада боїться будь-яких проявів патріотизму, і вирішила взяти під контроль всю патріотичну молодь", - вважає вона.

За словами організаторів, міліціонери приїхали на табір в переддень його закриття.

Правоохоронців було девʼятеро. Вони розпитали що тут відбувається, перевірили документи організаторів, потім переписали паспортні дані всіх учасників.

"Ми змушені були викликати учасників до міліціонерів, ті записували імʼя по батькові, дату народження та місце проживання кожного. Чоловік з камерою знімав все, що відбувається в таборі, - людей, намети… Міліціонери ж пояснювали свої дії "турботою про громадський порядок", - розповіла Аврамчук.

Табір „Відвага" відбувався в Сумській області недалеко кордону з Росії з 1 по 12 серпня.

Учасникам читали історичні лекції про події УПА, Холодного Яру та Конотопську битву.

Проводили тренінги з туризму та громадської активності. На табір приїхало близько 50 студентів та молодих людей з різних областей України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: