Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова меджлісу: Могильов в Криму недоречний

Четвер, 18 серпня 2011, 09:15

Член фракції НУНС голова меджлісу Криму Мустафа Джемільов вважає, що призначення голови МВС Анатолія Могильова головою Ради міністрів Криму було б найбільш невдалим рішенням.

Про це сказано у повідомленні на офіційному сайті меджлісу.

"А найбільш недоречним було б рішення надіслати сюди Могильова. Тому що це було б схоже на провокацію. Людину, яка натворила стільки всього негативного в Криму і наговорила гидоти у пресі не тільки проти кримських татар, але й усіх депортованих народів, ставити на чолі уряду було б нерозумно", - цитуються в повідомленні слова Джемільова.

Відповідаючи на запитання про інші передбачувані призначення на посаду глави кримського уряду, Джемільов назвав можливою кандидатуру першого заступника голови Ради міністрів Криму Павла Бурлакова.

Щодо кандидатури голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка, Джемільов висловив сумніви, що він погодиться поміняти Київську область на Крим.

"Але якщо скаже Янукович..." - багатозначно недоговорив при цьому глава меджлісу.

Говорячи про покійного прем'єра Криму Василя Джарти, Джемільов назвав його неординарною і яскравою фігурою та відзначив, що період його перебування на чолі Ради міністрів Криму не залишиться безслідним.

Як повідомляло агентство, депутат Верховної Ради від фракції НУНС Геннадій Москаль допустив призначення Могильова головою Ради міністрів Криму, оскільки, на його думку, зберегти "макіївську" команду, крім Могильова, не зможе ніхто.

Джарти помер у ніч на 17 серпня через хворобу. За даними ЗМІ, у нього був рак.

Джарти займав посаду голови Ради міністрів з березня 2010 року і був головою кримського регіонального відділення Партії регіонів.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування