Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає Тимошенко "катастрофою", а в Януковича бачить схильність до репресій

П'ятниця, 19 серпня 2011, 11:25

Третій президент Віктор Ющенко як і раніше вважає, що перемога Юлії Тимошенко на минулих президентських виборах могла привести країну до катастрофи.

Про це він сказав в інтерв'ю журналові "Фокус" у переддень дня незалежності.

"Я вважав і вважаю, що перемога Тимошенко на минулих президентських виборах могла привести країну до катастрофи. Я не підтримував її політику тому, що такі як вона, оплачують свою політичну кар'єру національним суверенітетом. Це не моя політика", - сказав він.

"Ганебний прецедент такої торгівлі був закладений ще в січні 2009 року", - відзначив Ющенко.

Ющенко вважає призначення Тимошенко прем'єром своєю головною помилкою.

Своїми кращими днями Ющенко назвав день інаугурації і Майдан (саме в такому порядку).

На питання, яку пораду він би дав нинішній владі Ющенко сказав, що "потрібно усіляко вітати нинішнього президента й уряд щодо готовності проводити реформи в країні і наявність відповідних стратегічних документів".

У той же час Ющенко відповів, що ряд моментів свідчать, що влада "зосереджена тільки на концентрації повноважень, а розмови про реформи залишаються розмовами".

"Буквально в усіх напрямках державної політики демонструється схильність до репресивних методів. Наочні ознаки цього – незаконне утримання під вартою Ігоря Діденка, Юрія Луценка, Валерія Іващенка, Тимошенко й інших колишніх високих чиновників", - заявив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування