Влада хоче загнати опозицію за 101 кілометр?

П'ятниця, 19 серпня 2011, 17:14

Опозиції запропонують провести заходи на День Незалежності не в центрі Києва.

Про це заявив глава Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Безумовно, що ми будемо проводити там свої заходи", - сказав Попов.

Він підкреслив, що до КМДА вже надійшло 23 заявки від різних громадських і політичних організацій на проведення масових акцій в День незалежності.

"Якщо ми їх приймемо до уваги і реалізуємо, то у нас державне свято в центрі міста провести буде неможливо - нам потрібно буде на Троєщину їхати чи якийсь інший район", - пояснив Попов.

При цьому глава КМДА зазначив, що в Києві є велика кількість інших майданчиків для проведення масових акцій.

"Де захочуть проводити будь-які суспільні чи політичні організації (акції), ми їм узгодимо і запропонуємо", - додав Попов.

Він також повідомив, що у КМДА буде проведена нарада з представниками організацій, що подали заявки, після чого остаточно будуть визначені місця проведення державних та міських свят з нагоди Дня незалежності.

Попов також зазначив, що на Михайлівській площі 24 серпня буде проводитися фестиваль хорового співу, організований Першим національним телеканалом.

Як відомо, Комітет опору диктатурі в Україні, створений після арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко, закликав українців у день 20-річчя незалежності Україна в 11:00 зібратися біля пам'ятника Тарасу Шевченку, а потім пройти маршем по Хрещатику.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування