Київській владі намети Тимошенко не заважають

П'ятниця, 19 серпня 2011, 17:37

Наметове містечко біля Печерського райсуду не буде перешкоджати проведенню святкових заходів з нагоди Дня Незалежності в столиці.

Про це заявив глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Думаю, якщо там не буде якихось політичних акцій, які будуть спрямовані на те, щоб заважати проведенню заходів, то великої стурбованості в ситуації я не бачу", - сказав він.

"З моєї точки зору, якихось активних дій можна не проводити", - додав Попов, підкресливши, що це його "суб'єктивна точка зору".

Чиновник також повідомив, що усі святкові заходи 24 серпня будуть в Києві проводитися по всій протяжності Хрещатика, починаючи від перетину з вулицею Богдана Хмельницького до Європейської площі.

У теж час, він нагадав, що є судове рішення, згідно з яким масові акції в центрі міста проводити в цей період не можна. Разом з тим, Попов підкреслив, що виконання цього судового рішення належить до функцій судових виконавців.

"Виконають вони його чи ні - це вже їхня справа", - сказав він.

Як відомо, з 5 серпня, коли була арештована екс-прем'єр Юлія Тимошенко, на Хрещатику біля Печерського райсуду проходять акції прихильників, а також супротивників Тимошенко.

Мітингувальники розбили на головній вулиці столиці наметове містечко, за порядком стежить міліція.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування