Прихильники Тимошенко не бояться зносу наметів

Неділя, 21 серпня 2011, 08:56

Жодних юридичних підстав для демонтажу встановленого біля Печерського райсуду наметового містечка опозиції немає.

Про це заявив народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко у коментарі УНІАН.

Як зазначили учасники акції прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вони не бояться можливого демонтажу наметового містечка у зв’язку з заходами з нагоди Дня Незалежності.

На території наметового містечка продовжують чергувати народні депутати від "БЮТ-Батьківщини".

Нардеп Андрій Павловський зазначив, що учасники акції "постійно готові до агресії влади та неадекватного поводження міліції".

"Якщо 23-го знесуть (наметове містечко), то 24-го більша кількість людей збереться у парку Шевченка перед пам’ятником Тарасу Григоровичу, щоб відзначити День Незалежності без Януковича. Про це домовилася вже вся опозиція", – сказав депутат.

Натомість голова координаційної ради організації "Загальновоїнська спілка України" Юрій Лагно упевнений, що наметове містечко не знесуть.

Водночас, він стверджує, що якщо намети "Батьківщини" приберуть, то свою акцію вони теж одразу згорнуть.

Наразі, на території наметового містечка продовжують збирати підписи під зверненнями за термінове проведення медичного обстеження лідера "Батьківщини". За словами учасників акції, за три дні вони зібрали вже понад 4 тисячі підписів.

Також, за їхніми даними, під зверненням за звільнення Тимошенко з-під арешту, адресованим до президента Віктора Януковича, за тиждень зібрано вже понад 11 тисяч підписів.

Охорону громадського порядку на території наметового містечка забезпечують близько 50 працівників міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News