Кірєєв вигнав адвоката Тимошенко. Вона каже про фальсифікації

Понеділок, 22 серпня 2011, 15:27

Суддя Родіон Кірєєв усунув адвоката Миколу Титаренка від справи проти Юлії Тимошенко до кінця процесу.

Відповідне рішення він оголосив після перерви у судовому засіданні.

На переконання судді, Титаренко зловживав правами адвоката, і, попри попередження, продовжував не виконувати розпорядження головуючого і порушувати порядок у залі суду.

Кірєєв також постановив "звернути увагу глави Київської дисциплінарної комісії адвокатів" на дії Титаренка.

У свою чергу Тимошенко намагалася оголосити заяву щодо незаконності видалення адвоката, однак Кірєєв знову почав вимагати, щоб вона встала. Тимошенко відмовилася і дала слово своїм захисникам.

***

Крім того, як повідомляє прес-служба "Батьківщини", сторона захисту виявила невідповідність у матеріалах справи, які зачитуються Кірєєвим, та фотокопіями, які були надані захисту.

"Вас не насторожує, що ваш документ має приписи, які не відповідають тим, які є у нас? Вас як суддю має це хоча трошечки хвилювати, звідки після передачі матеріалів справи до суду на них з'явилися помітки. Це говорить про факт фальсифікації", - заявила у судовому засіданні Тимошенко після оголошення суддею Родіоном Кірєєвим одного з письмових доказів у справі.

Тимошенко попросила суддю надати цей документ для ознайомлення стороні захисту, але суддя відповів, що всі клопотання та звернення сторони захисту будуть розглядатися після дослідження доказів у справі.

Як приклад підсудна навела документи, в яких "автотоварознавчу експертизу" після надходження до суду було виправлено на "автоекономічну".

"Це значить, що матеріали справи правилися вже після того, як були передані до суду", - зазначила вона.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування