Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун каже, що американці можуть і не знати, що є в справі Лазаренка

Вівторок, 23 серпня 2011, 21:06

Американський прокурор у справі Лазаренка Марта Берш може не знати подробиць справи Павла Лазаренка.

Про це заявив колишній генпрокурор Святослав Піскун в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву Берш з приводу даних про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня.

"По-перше, Марта Берш не знає всіх матеріалів кримінальної справи. Так як і я їх не знаю", - зазначив він.

Піскун повідомив, що велика частина справи розслідувалась в США, але "дуже багато матеріалів цієї справи було надіслано з України".

"Я коли дивився обвинувальний висновок американського суду, там дуже багато моментів було взято з нашого обвинувального висновку. Тому я розумію, що американці в деякій частині нам повірили", - заявив екс-генпрокурор.

При цьому сам Піскун не зміг згадати, чи фігурувала Тимошенко в матеріалах справи в частині вбивства депутата: "Я таких матеріалів не бачив".

"Я теж не бачив всієї кримінальної справи. Кримінальна справа Лазаренка, Кириченка і Тимошенко, так вона називалась, вона має обсяг біля 6 тисяч томів. Тільки на Україні стільки було зібрано", - заявив він.

Як відомо, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що у матеріалах справи проти Павла Лазаренка в США є інформація про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.

В свою чергу, американський прокурор у справі Лазаренка Марта Берш заявила, що не пам'ятає свідчень про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: