Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корнякова каже, що Янукович її просто скоротив

Вівторок, 23 серпня 2011, 22:54

Екс-заступник генпрокурора Тетяна Корнякова стверджує, що вона не свідчила ні проти захисту, ні проти обвинувачення під час її допиту у справі Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в заяві для преси екс-чиновниці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
  
"Що стосується спекуляцій на моїх свідченнях, то слід зауважити, що істинний їх текст міститься в протоколі суду і говорить лише про те, що було вже заявлено як в показаннях свідків, так і в процитованому мною на суді висновку Інституту Корецького", - зазначила вона.

"Ніяких моїх заяв як свідка на користь або проти захисту чи обвинувачення на суді не звучало. Все інше - домисли преси, яка може виступати за чи проти інтересів окремих політичних груп в умовах загостреного політичного протистояння в країні", - говориться в тексті заяви.

"Указ президента про моє звільнення з посади заступника міністра палива та енергетики поставив крапку в реалізації адміністративної реформи у відомстві Юрія Бойко, так само як і в інших відомствах, розпочатої ще у 2010 році", - повідомила Корнякова.

"На посаді заступника міністра я виконувала функції керівника ліквідаційної комісії минулого міністерства, яка повинна була припинити свою роботу в 2011 році", - зазначила вона.

"З моїм звільненням і звільненням низки інших глав ліквідаційних комісій міністерств і відомств процедура ліквідацій цих установ закінчена, як і було намічено ще рік тому", - йдеться в заяві.

Як відомо, президент Віктор Янукович своїм указом звільнив Корнякову - з посади заступника міністра палива та енергетики.

Нещодавно Корнякова потрапила в скандал, коли після надання свідчень у справі Тимошенко спростувала заяви, що її показання грають на руку екс-прем'єру. Виявилося, що гнівного листа Корнякової було написано в адміністрації президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування