Глава "Патріотів": проти нас влаштували провокацію

Середа, 24 серпня 2011, 13:12

Глава громадської організації "Патріот України" Андрій Білецький називає "провокацією" інцидент із стріляниною в офісі організації.

Про це він повідомив в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, чоловік середніх років, який влаштував стрілянину, нікому з Харківського офісу організації невідомий.

Як стверджує Білецький, невідомий через вахтера іншої організації, що знімає офіс в тій же будівлі, викликав одного з членів "Патріота України" і почав погрожувати йому пістолетом, а коли вийшов другий представник організації, почав стріляти.

"У одного нашого хлопця 5 поранень (4 в області грудей, одне в руку), інший поранений в шию. Наші хлопці були беззбройні, зупинили його, що називається, "підручними засобами", - повідомив Білецький.

Обидва активіста "Патріота України" та нападник госпіталізовані.

"Наші хлопці перебувають під охороною міліції як затримані. На тлі київських подій і з урахуванням того, що все міліцейське начальство і прокурорське було на місці через 15 хвилин, і наш офіс був обшуканий, ми розцінюємо те, що трапилося як провокацію", - підсумував Білецький.

Як повідомлялося, напередодні ввечері в центрі Харкова в офісі організації "Патріот України" невідомий відкрив стрілянину з пістолета з гумовими кулями. Було госпіталізовано троє осіб.

Як повідомив прокурор Харкова Євген Попович, порушено кримінальну справу за ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб).

Раніше повідомлялося також, що СБУ затримало членів організації "Патріот України" за підозрою в організації теракту на День Незалежності України в Києві або передмісті столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News