Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ вночі знайшло у "терориста" ніж, схожий на холодну зброю

Четвер, 25 серпня 2011, 08:49

У ніч з 24 на 25 серпня СБУ провело обшук у квартирі активіста організації "Патріот України", депутата Васильківської міськради Сергія Бевза, який звинувачується у підготовці теракту.

Про це повідомила блогер Олена Білозерська.

"Зараз (25 серпня, 1:15 ночі) триває обшук, який проводять співробітники СБУ на квартирі у активіста "Патріоту України" Сергія Бевза і його дружини Христини. Я зараз тут. СБУшники у спецобладунку і масках не пускають нікого далі холу, де ліфти, посвідчень не показують. Нещодавно до них долучилися автоматники", - повідомила Білозерська.

"Друзі Сергія кажуть, що він теж всередині, привезли під конвоєм. Всі непокояться, що можуть щось підкинути", - додала вона.

За її словами, обшук закінчився о 2:05 ночі.

"Сергія вивели. Дружина Христина розповіла, що знайшли ножа, "схожого на холодну зброю", і газовий балончик. Начебто їх Сергію подарували. Також у гуртожитку у Василькові знайшли якийсь порох (Сергій каже, це не його). Вилучили комп'ютер", - розповіла Білозерська.

Як відомо, СБУ в понеділок заявило, що розкрило підготовку теракту на День незалежності, який мовляв планувався активістами організації "Патріот України". За підозрою в підготовці теракту 22 серпня затримали трьох, серед яких був Бевз. Наступного ранку всіх відпустили.

Однак ввечері 23 серпня СБУ затримало шістьох осіб, серед яких також був Бевз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування