Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ запевняють, що Королевська на місце Тимошенко не зазіхає

Четвер, 25 серпня 2011, 14:28

Інформація про розкол в БЮТ поширюється Партією регіонів і не відповідає дійсності.

Про це в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ" заявив заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв.

"Розпускаються чутки про нібито протистояння, яке є в БЮТ, - між Соболєвим і Турчиновим, Соболєвим та Кожемякіним ... Це брехня, яка поширюється з вуст глашатаїв Партії регіонів", - сказав нардеп.

Відповідаючи на питання, хто зараз найближчий до екс-прем'єра, Соболєв зазначив, що у Тимошенко немає фаворитів.

"Цим вона, напевно, і відрізняється від того ж Януковича, де вже другий номер за впливовістю - Іванющенко, він же Юра Єнакієвський", - сказав він.

На уточнююче питання, хто найбільш відданий Тимошенко, Соболєв відповів, що "викристалізувалося те ядро ​​у фракції, та сотня людей, які не зрадили, не лукавлять, відкрито діють. Я думаю, це справді золота сотня".

На питання, чи є в цій сотні Королевська, якої пророкують пост лідера партії після Тимошенко, Соболєв відповів:

"Королевська не давала жодних приводів говорити про те, що вона діє не як командна людина. Партія регіонів намагається організувати нібито розкол у БЮТ, ліпити лідерів, які нібито вже претендують ледь не на крісло Тимошенко - це просто некоректно, і всі ці спроби зрештою приречені на провал".

Соболєв вважає, що Партія регіонів не змогла розколоти опозиційний рух, який після арешту Тимошенко об'єднався в Комітет протидії диктатурі, і тепер "б'є по кожній партії окремо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...