Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЮТі знайшли докази впливу Януковича на слідство проти Тимошенко

П'ятниця, 26 серпня 2011, 16:44

В "Батьківщині" вважають, що президент Віктор Янукович підтвердив свою причетність до справи Тимошенко, нагородивши правоохоронців, які її готували.

Такого висновку дійшли в партії, проаналізувавши список нагороджених гарантом до Дня Незалежності.

"Янукович відверто продемонстрував, що саме він є не просто зацікавленою особою, а безпосереднім замовником сфальшованих кримінальних справ проти Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших опозиційних політиків", - йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Так, орден "За мужність" отримав слідчий СБУ Грабік, "який фальшував справи проти Ігоря Діденка та Анатолія Макаренка", а слідчий ГПУ Нечвоглод "аж за три сфальсифіковані справи проти Юлії Тимошенко підвищений у званні: став старшим радником юстиції".

"Перший заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін, який в ГПУ координує всі справи проти Юлії Тимошенко і всієї опозиції, рукою Януковича "висвячений" в державного радника юстиції I класу", - зазначили в БЮТ.

Окрім того, бютівці підняли на сміх найвище військове звання генерала армії, присвоєне очільнику СБУ Валерію Хорошковському – "головному політичному організатору фальшування справ проти опозиції, який до цього часу не мав жодного відношення до кадрових військових".

В БЮТ припускають, що найближчим часом державну нагороду може отримати і головуючий у справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко Родіон Кірєєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування